Vårens första dopp

Fick denna bild av Frans när han tar sitt första dopp för året. Vill också berätta att Disel mår bra igen, likaså Lazy, Morgan trivs bra i sitt nya hem det funkar jättebra alltid lika kul att höra. Själva har vi börjat med viltspår med Charlie och Nian, lite intensivt då kursen är 3 helger i rad mellan 9 o 15 men hundarna sover nästan resten av den dagen men de har kul och använder sina näsor bra, alltid lika kul att se. Fick även en fråga om eventuell valpträff och ska försöka planera in en i slutet av maj eller juni Ni får gärna komma med lite förslag. Måste också berätta att Marie (Biras matte) planerar att para Bira i sitt nästa löp, lite roligt med nya klumpar i Sveg. Önskar henne LYCKA TILL.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

AlphaOmega Captcha Classica  –  Enter Security Code